High School me titra shqip

Dy nxenes te nje shkolle te mesme e gjejne veten objekt i një testi per perdorim të marihuanes. Situata i detyron ata që të sajojnë një plan ambicioz për të marrë të gjithë klasën e tij diplomimit të përballet me fatin e njëjtë, dhe të dështojnë. [hana-flv-player video=”http://albfilm.com/download/highschool.mp4″ width=”600″ height=”370″ description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” […]

Dy nxenes te nje shkolle te mesme e gjejne veten objekt i një testi per perdorim të marihuanes. Situata i detyron ata që të sajojnë një plan ambicioz për të marrë të gjithë klasën e tij diplomimit të përballet me fatin e njëjtë, dhe të dështojnë.

Download Download

[hana-flv-player video="http://albfilm.com/download/highschool.mp4"
width="600"
height="370"
description=""
player="5"
autoload="true" autoplay="false"
loop="false" autorewind="true"
/]

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

  • Rodi

    Vlla shume flim I bkr … Bravo :) [Sikur te vinit edhe ate filmin tjtr High School Me wiz Khalifen dhe Snoop Dogg Do Ishte Super ...]