Prince of Persia the Sand of Time me titra shqip


[zdvideo width="600" height="370"]http://www.albfilm.com/filma/filma/prince of persia.flv[/zdvideo] Një princi i ri i arratisur dhe nje princeshe duhet të ndalojë xhaxhain e princit i cili kërcënon të shkatërrojë botën me një kamë të veçantë që mundëson kthimin pas ne kohe.


DOWNLOAD

[zdvideo width="600" height="370"]http://www.albfilm.com/filma/filma/prince of persia.flv[/zdvideo]


Një princi i ri i arratisur dhe nje princeshe duhet të ndalojë xhaxhain e princit i cili kërcënon të shkatërrojë botën me një kamë të veçantë që mundëson kthimin pas ne kohe.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.