The Exorcism of Emily Rose me titra shqip

[hana-flv-player video="http://albfilm.com/download/emilyrose.mp4" width="600" height="370" description="" player="5" autoload="true" autoplay="false" loop="false" autorewind="true" /] Kur një vajzë e re e quajtur Emily Rose vdes, të gjithë fajësojnë At Moore për ekzorcizmin (largimin e shpirtit të keq) që ai i ka bërë pak para vdekjes. Prifti do të arrestohet si i dyshuar për vrasje. Gjyqi fillon dhe avokatja Erin […]

Download Download

[hana-flv-player video="http://albfilm.com/download/emilyrose.mp4"
width="600"
height="370"
description=""
player="5"
autoload="true" autoplay="false"
loop="false" autorewind="true"
/]

Kur një vajzë e re e quajtur Emily Rose vdes, të gjithë fajësojnë At Moore për ekzorcizmin (largimin e shpirtit të keq) që ai i ka bërë pak para vdekjes. Prifti do të arrestohet si i dyshuar për vrasje. Gjyqi fillon dhe avokatja Erin Bruner do të përfaqësojë Moore, por nuk do të jetë e thjeshtë, sepse askush nuk beson çfarë thotë At Moore.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.